21 : 3

 Tables of multiplication - - - - - - - - - - Tables of division - - - - - - - - - -

 Simple operations Combined operations Problems Aritmetic tables

Instructions: Press one of the buttons on the right column The correct number is put in red .

In the combined operations, you must do the first operation with the first two numbers. Then, you must do the second operation with the result and the third number.

# Simple operations

 21 : 3 = 2 x 8 = 4 x 11 = 6 x 4 = 8 x 7 = 10 x 8 = 20 : 5 = 56 : 7 = 63 : 9 = 110 : 11 =

# Operaciones combinadas

 5 x  5 - 4 = 1 x 2 + 6 = 8 x 11 - 7 = 6 x 9 - 4 = 5 : 1 + 5 = 18 : 3 + 1 = 10 : 5 - 1 = 66 : 6 - 7 = 48 : 8 + 10 = 66 : 6 + 6 =

# Problems

1. There were 6 chocolates in one box.

How many chocolates will there be in 4 boxes?

a) 24 chocolates.

b) 10 chocolates.

c) 2 chocolates.

2.- 25 cherries are shared out among 5 kids.

How many cherries will each child receive?

a) 30 cherries.

b) 5 cherries.

c) 20 cherries.

3. A box of books is 6 kilos.

How much will 6 boxes be?

a) 36 kilos.

b) 12 kilos.

c) 1 kilo.

4. Amado shares out 42 marbles between his 7 friends.

How many marbles will each one receive?

a) 49 marbles.

b) 6 marbles.

c) 35 marbles.

5. Mary has 30 candies and she divided them between her 5 friends. If one of them already had 3 candies.

How many candies does she have now?

a) 9 candies.

b) 38 candies.

c) 3 candies.

6. We bought a comic at 40 cents for each one of the 4 brothers. If we also buy a seed bag at 40 cents

How much money will we pay altogether?

a) 84 cents.

b) 56 cents.

c) 200 cents.

7. Laura found 24 trading cards and she shares out them between 6 friends. Marta gave 2 trading cards to her sister.

How many trading cards does Marta have now?

a) 2 cards.

b) 32 cards.

c) 6 cards.

8. We place 80 candies in 10 bag. If I ate 6 candies from the last bag,

How many candies are left in this bag?

a) 2 candies.

b) 16 candies.

c) 90 candies.

9. We shared out 110 marbles among 10 friends. If I lost 8 marbles when I was playing,

How many marbles do I have now?

a) 128 marbles.

b) 18 marbles.

c) 3 marbles.

10. A group of 9 guys buy football tickets at 8 euros each one. If they only had 11 euros,

How much money do they need?

a) 61 Euros.

b) 28 Euros.

c) 17 Euros.

 If you are registered, please enter your data:   Name:  Password:

®Arturo Ramo García.-Record of intellectual property of Teruel (Spain) No 141, of 29-IX-1999
Plaza Playa de Aro, 3, 1º DO 44002-TERUEL

>